Wie ben ik?

Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Wees welkom.

Mijn naam is Rashna Tjikhoeri. Mijn kracht is het met aandacht observeren van de mens in diens omgeving en te (h-)erkennen wat de invloed van die omgeving op het individu is. Ik breng rust in de chaos. En kan je direct vertellen waarom je (niet) ervaart wat je (zou willen) erva(a)r(-t)(-en) of waarom je leven is zoals het is.

Mijn kernwaarden zijn:

- innerlijke vrede

- zelfrealisatie

- zielenrust

Door me regelmatig te verdiepen in wat ik wens uit te dragen en een prioriteit te maken van mijn kernwaarden en zelfbewustzijn (o.a. Yoga Nidra, Meditatie en oefeningen om mijn zenuwstelsel te reguleren) kan ik het beste van mezelf bieden in contact met mijn klant/deelnemer.

Ik ben geen guru of leraar. Slechts een leerling van het leven. Een leerling die dat wat ondersteunend bleek op haar eigen pad wenst door te geven aan een ieder die daarbij gebaat voelt te zijn.

Neem gerust een kijkje op mijn website. En als ik iets voor je kan betekenen kun je contact met me opnemen via de contactpagina. Eenmaal op verzenden klikken volstaat. Ik zal je zo spoedig mogelijk voorzien van een reactie.

En mocht je het op prijs stellen om te weten wat mijn (academische) achtergrond is, dan kun je op de hierna volgende link klikken (academische) achtergrond.

 

Rashna Tjikhoeri

Rashna Tjikhoeri